IGRAČE IN IGRE

 

 

 

SESTAVLJANKE

 

 

 

Sestavljanke na prijeten način lahko popestrijo otrokov vsakdan. S pomočjo njih se otrok uri v motoričnih spretnostih, razmišljanju in spoznava barve. Uči se s pomočjo poskusov in napak. Namenjene so otrokom od 2 leta dalje.

 

Sestavljanke so narejene iz lesa, zato so na otip prijetne. Vse so pobarvane z barvo, ki je namenjena barvanju otroških igrač. Z malo domišljije lahko starši ob sestavljanki povedo še kratko zgodbico.

 

Cena sestavljank je 15,43€.

Traktor

Hiša

Avto

Čebelica

Metuljček

Pikapolonica

Želvica

Račka

TRI V VRSTO

Igra je narejena iz lesa. Za daljšo obstojnost je zaščitena z rustikalnim oljem. Cilj igre je postaviti 3 enake znake v vodoravno, navpično ali poševno linijo. Z njo se lahko zabavajo otroci in odrasli, tako da je odlična za sprostitev.

Cena izdelka iz masivnega lesa: 45€, cena izdelka iz vezanega lesa 39,28€.

ČLOVEK NE JEZI SE

Zabavna družabna igra s ciljem pripeljati svoje štiri figurice najhitreje na cilj. Igra je narejena iz masivnega lesa in zaščitena z rustikalnim oljem. Igralna plošča skriva tudi predalček, v katerem so igralne figurice in kocka. Cena: 70,15€.

VOZILA

Cena kamiona s prikolico je 49,11€, malega avtomobilčka 16,83€ in večjega avtomobilčka 20€.

UČNI PRIPOMOČKI

Razvrščanje likov

Cena: 18€

Nizanje krogov po velikosti

Cena: 13€

ŠTEVILA

Učni pripomoček ”Števila” omogoča otroku spoznavanje števil od 1 do 10. Krogi na katerih so zapisana števila so enakomerno povečujejo, tako da lahko otrok dobi občutek za številske predstave in velikost. Krogi so lahko tudi različno pobarvani, kar omogoča učenje barv skozi igro. Cena: 12€.

ŠABLONA ZA RISANJE LIKOV

 

Šablona za risanje likov je narejena iz lesa, s pomočjo katerih otrok spoznava geometrijske like (krog, trikotnik, kvadrat, pravokotnik, elipsa). Cena šablone je 2€.

ČRKE

Črke so narejene v igrivem fondu, zato so namenjene predvsem napisom (na vratih, omari, postelji…). Po vaši želji lahko izdelamo tudi črke za učenje in igro. Cena črk je 2€/kos.

SPOMIN NA DOTIK

Igra ”Spomin na dotik” je narejena za otroke, ki imajo motnjo vida. Lahko ga uporabljajo tudi otroci, ki nimajo teh težav. Spomin je narejen nekoliko drugače, saj smo na leseno ploščico prilepili motiv iz filca. Igra je zabavna za mlajše in za starejše otroke.

Igralne ploščice so shranjene v lični leseni škatli.

Cilj igre je, da si igralec zapomni sličico in poskusi odkriti par. Zmagovalec je tisti, ki ima odkrije več parov.

Kontaktirajte nas za ceno.

DIDAKTIČNI PRIPOMOČK ZA SLEPE IN SLABOVIDNE UČENCE PRI UČENJU MATEMATIKE

Izdelali smo lesen didaktični pripomoček za lažje in hitrejše učenje matematike drugega izobraževalnega obdobja osnovne šole za slepe in slabovidne učence. Pri načrtovanju smo izhajali predvsem iz načela preprostosti ter enostavne uporabe za učence. Izdelek smo zasnovali tako, da bo imel učenec na enem mestu vse potrebne pripomočke, ki pomagajo pri učenju geometrijskih elementov. Pri izdelavi smo izhajali iz učnega načrta. Upoštevali smo tudi barvni kontrast. Kovček vsebuje navodila za učitelja ter legendo elementov, ki je namenjena učencem. Pripomoček lahko uporabljajo tudi učenci, ki nimajo težav z vidom.

Kontaktirajte nas za ceno.

OSTALA PONUDBA LESENIH IZDELKOV

ŠPAROVČEK

Prikupen lesen hranilnik, ki ga lahko uporabljajo otroci in odrasli. Izdela se lahko v različnih velikostih, glede na želje in potrebe. Cena šparovčka je 15€.

MISELNA IGRAČA ZA PSE

Cena: 20€.