… LE NAJBOLJŠE IZ LESA ZA NAŠE OTROKE …

Otroci so naše največje bogastvo. Že od rojstva dalje jim starši nudimo posebno skrb in pozornost. Z odraščanjem počasi odkrivajo svet okrog sebe. Zelo hitro s svojimi malimi prstki prijemajo stvari, ki so okrog njih. V začetku je zanimiv mamim prst, a se kmalu pokaže tudi zanimanje za igračko, ki mu jo ponudimo.

Lesene igrače nudijo otroku prijetno in zabavno igro. Les je na otip topel in naraven. Zanimiva je že sama struktura lesa, saj se ta med seboj razlikuje po barvi in trdoti.

Z ustrezno obdelavo lesa lahko nastanejo zanimivi izdelki in čudovite igrače za otroke.

V družinskem podjetju Lenja se zavedamo, da lahko otrokom pričaramo izzive in aktivno učenje s pomočjo lesenih igrač. Z malo domišljije lahko lesena igrača spodbuja pri otroku razvoj motorike, govora, logičnega sklepanja, štetja, prepoznavanje barv, oblik… Že od malih nog se lahko uči s pomočjo poskusov in napak. S svojimi rokami raziskuje različne lesene oblike, ki jih lahko prepleta v svojo domišljijsko zgodbo.

Ena izmed prednosti lesenih igrač je ta, da so te dolgo obstojne. Primerna barva za igrače te poživi in spremeni v drugačno podobo. Že samo rdeča kocka lahko v otrokovi igri dobi različne pomene in vlogo.

Družinam, vrtcem in šolam ponujamo kvalitetne igrače in učne pripomočke. Les je skrbno izbran in kvaliteten. Za vsako igračo si vzamemo čas

Lesena igrača je obstojna in zanimiva tudi takrat, ko odrastemo. Nanjo nas vežejo lahko zelo lepi spomini in zgodbe, ki jih pripovedujemo mlajšim generacijam. V današnjem svetu, polnem kiča in blišča, moramo biti odrasli kritični pri izboru igrač in  našim otrokom ponuditi kvalitetne izdelke.

Pomembno je tudi to, da so vsi naši izdelki NAREJENI V SLOVENIJI in skrbno pregledani.

Poleg igrač izdelujemo tudi učne pripomočke. Nekaj jih je na ogled pod zavihkom Izdelki. Lahko pa izdelamo izdelke tudi po naročilu.

NAJ OTROŠKI SVET PRAVLJIČNOSTI POPESTRIJO LESENI IZDELKI LENJA.