Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://lenjaigrace.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Komentarji

Ko obiskovalec napiše komentar zberemo podatke napisane v obrazcu komentarja, IP naslov in brskalnik za preventivo nezaželenih komentarjev.

Mediji

Če naložite medij na spletno stran se izogibajte nalaganju fotografij z lokacijo (EXIF GPS). Obiskovalci lahko iz te fotografije razberejo lokacijo fotografije.

Kontaktni obrazci

Ko pošljete vprašanje preko kontaktnega obrazca zberemo vaše ime in email naslov, da vam lahko odgovorimo. Ti podatki so uporabljeni samo, da vam odgovorimo in ne bodo nikoli uporabljeni za tržne namene.

Piškotki

Če napišete komentar na naši strani lahko odstopite od shranitve vašega imena, email naslova in spletne strani v piškotkih. Ti piškotki so samo za vašo lažjo uporabo, da vam ne bo potrebno vpisovati teh podatkov ob ponovni oddaji komentarja. Ti piškotki se ohranijo za eno leto.

Več o piškotkih si preberite v našem Pravilniku o piškotkih

Vgrajena vsebina iz drugih strani

Objave na tej strani lahko vključujejo vgrajeno vsebino iz drugih strani (videi, slike, članke..). Med temi strani so lahko Facebook, Twitter, Youtube itd.. Vgrajena vsebina iz drugih strani deluje enako kot če bi obiskali tisto stran.

Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vključijo dodatno sledenje tretjih vsebin in kontrolirajo vašo interakcijo z vgrajeno vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na tisti strani.

Statistika

Uporabljamo Google Analytics za sledenje obiskov te strani. Google Analytics uporablja piškotke za zbiranje teh podatkov. Statistični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran in njeno delovanje z zbiranjem informacij o njeni uporabi.

Zbirani podatki so maskirani in predelani anonimno z izklopljenim deljenjem. Ne zbiramo niti ne vidimo nobenih osebnih informacij kot so ime, email naslov ali IP naslov.

Iz uporabe statističnih piškotkov lahko odstopite kadar želite v obrazcu o uporabi piškotkov.

Kakšne so vaše pravice glede vaših podatkov

Če imate račun na naši strani ali ste komentirali lahko zahtevate izvoz vaših podatkov ali pa tudi izbris.

Za dostop do vaših podatkov obiščite to stran.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji so lahko pregledani z samodejnim pregledom vsiljenih komentarjev.